جمعه ٠٨ ارديبهشت ١٣٩٦  -  
 

سوال : با سلام و خسته نباشید من 32 ساله و دارای پسری 11 ساله هستم. مادرم در سن 43 سالگی دچار سرطان سینه شد که متعاقب آن سینه چپ ایشان را به طور کامل برداشتند. بنده نیز در تاریخ 90/08/26 ماموگرافی و سونو انجام دادم (از طریق پزشک عمومی) ومتاسفانه دیگر پیگیری نکردم. جواب مامو و سونوی بنده به صورت زیر می باشد: در ساعت 2 پستان دو simple cyst به قطر 6 و 7.3 میلیمتر مشهود است. تغییرات فیبروکیستیک در سوپرالترال چپ مشهود است. LT Local Mamo: در مدیال پستان چپ well define mass با نمای benign مشهود است . می خواستم بدانم آیا نیازی هست به متخصص مراجعه کنم و شما چه پیشنهادی در این زمینه دارید. ممنون

پاسخ : حتما باید مراجعه نمائید و حتما باید بیوپسی شوید یعنی تکه برداری شود .من میتوانم این کار را بسادگی انجام دهم البته شما نزد هر جراحی که تمایل داشتید میتوانید مراجعه نمائید .  [ 1391-04-14 09:46:12 ]

 
 
 

سوال : سلام اقای دکتردرده خیلی بدی در اطراف نافم دارم.درد همراه با ترشحات چرکین(سبز و زرد) که مقدارش هم زیاده.حدوده 4 روزه این طوری شدم.نتیجه ی سونوگرافی روخدمتون میگم در برسی سونوگرافی بافت نرم اطراف ناف عضلات رکتوس سیمتریک بدون ندول و ابسه همراه نمایان شد.افزایش 5*4 م.م لوکال در رکتوس راست دارد.کلسیفیکاسون همراه مشهود نیست (همانوم در حال جذب).جداشدگی فاسیای زیر ناف 12 م.م با تجمع مایع دارد.هرنیاسیون(با افزایش فشار داخل شکم)و کیست-ابسه زیرین ندارد.دکتر برای من کو اموکسیکلاو و 4 عدد امپول جنتامایسین تجویز کردن.لطفا منو راهنمایی کنین با مصرف این دارو ها بهبود پیدا میکنم یانیاز به عمل جراحی دارم؟ممنون

پاسخ : ممکن است با مصرف این دارو ها بهبودی حاصل شود ولی بدانید که اگر سینوس نافی باشد حتما باید تمیز و عمل شود . به نظر من باید معاینه و درمان مناسب انجام شود .  [ 1391-04-06 01:36:10 ]

 
 
 

سوال : با سلام/ در انتهای ستون فقراتم بین دو لگن تورم و احساس درد دارم به پزشک معالجه کردم گفت کیست مویی هست و کپسول سفالکسین و کپسول پیروکسیکام قرص امپرازول برام تجویز کرد گفت تا 72 ساعت اینها رو مصرف کن اگه درد بهبود نیافت دوباره بیا/میخواستم بدونم ایا امکان این هست که با این داروها تورمم بخابه و چرکش خشک شود و نیازی به عمل نداشته باشد و یه سوال دیگه هم اینکه در صورت نیاز به عمل ایا بعد از عمل ایجا حفره و سوراخ در پشتم باقی میمونه چون پزشکم گفت یه توده از پشتت برداشته میشه ممنون که کمکم میکنید

پاسخ : اگر هم تورمش بخوابد به ان معنی نیست که کیست درمان شده و مشکل شما حل شده باید عمل شود اگر این بار تورم کرد باید تشریف بیاورید تا مورد معاینه قرار گیرید  [ 1391-04-03 19:13:07 ]

 
 
 

سوال : سلام، آقای دکتر، مدتی است دچار کیست پینولیدال شده ام. آیا این بیماری با لیزر درمان می شود. آیا روش لیزر بدون درد و خونریزی و سرپایی است؟ آیا دوره نقاهت دارد؟ هزینه عمل لیزر چقدر است؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ : کیست پایلونیدال باید حتما عمل شود و باید حتما کیست خارج شود من این عمل را بکمک لیزر انجام میدهم و کیست را خارج میکنم و هزینه ان در مطب سرپائی حدود 900 هزار تومان است .  [ 1391-04-01 00:25:32 ]

 
 
 

سوال : با سلام ... دکتر من قسمت کیست پیلونیدال را مطالعه کرم و شما فرمودین که بعد از دآوردن نباید جای زخم بسته شود باید باز بماند ولی من حدود 4سال پیش عمل کردم و جراحم گفت که اندازه ی نارنگی بود و زخم منو بخیه زدن و مشکلی هم برایم به وجود نیومد... ولی الان نظر شما رو خوندم نگران شدم... ممکن هست که در آینده برام مشکل پیش بیاد؟؟؟! ممنونم

پاسخ : من هم ممکن است در مواردی دهانه زخم را ببندم ولی معمولا برای عدم عود بخیه نمیکنم و این روش بهتر است ولی شما که 8 سال قبل عمل کردید و عود نکرده از چه چیز نگران هستید .  [ 1391-03-26 02:40:55 ]

 
 
 

سوال : با سلام.ممکنه کم کاری یا پرکاری تیروئید باعث پریود نشدن بشه؟کیست چی؟من یه مدت خونریزیم کم شده بودواین ماه هم سه روز گذشته اما نشدم.ممکنه بخاطر کیست یا تیروئید باشه؟

پاسخ : معلومه حتما میشه از تیروئید باشه و حتما بهتره به یک متخصص غدد مراجعه کنید .  [ 1391-03-19 19:28:56 ]

 
 
 

سوال : با سلام وخسته نباشید.من دهم ماه قبل پریود شدم.28همون ماه با نامزدم رابظه بدون دخول داشتیم،در حد هم آغوشی.ایشون خودشون گفتن که در حدی نبوده که ارضا شن.دو یا سه روز بعد رابطمون من تو ترشحاتم یه مقدار کم خون دیدم که این همراه با کمردرد بود.فقط همون یه بار دیدم.بعدش یه مسافرت یه هفته ای رفتم. اما من الان تو این ماه سر وقت خودم پریود نشدم.کلا چند ماهی میشه که خونریزی پریودم کم شده فقط دوروز خونریزی دارم.چون نامزدم هستیم سشع میکنیم رابطه کم داشته باشم.ممکنه الان باردار باشم؟ترشحات مایل به سبز همراه به درد هم دارم،ممکنه کیست داشته باشم؟میشه کمکم کنید؟

پاسخ : اگر اسپرمش نریخته باشد خیر احتمال حاملگی وجود ندارد والا روزی که شما هم آغوشی داشته اید به احتمال زیاد روز تخمک گذاری بوده و الا هم اغوشی و مالش و غیره البته فرق میکند ولی نفی نمیکند بپرسید ایا اسپرمش ریخته یا خیر و ایا شما اسپرم او را از رو یا داخل واژنتان تمیز کرده اید یا خیر .  [ 1391-03-11 01:43:31 ]

 
 
 

سوال : باسلام بنده خانمی هستم 2ماهه حامله هستم می خواستم بدانم حاملگی من تاثیری روی کیست تخمدان من داره؟(چون درسونوگرافی وجودکیست مشخص شده بود)آیاکمک به بهبودی اون می کنه؟وبرای جنین خطری نداره؟ودرضمن برای ازبین رفتن حالت تهوع زیادچه کارکنم؟ممنون ازشما

پاسخ : حاملگی شما ممکن است کیست شما را درمان کند در هر صورت به ان کیست فعلا کاری نداشته باشید ضمنا خطری هم برای جنین ندارد همچنین برای حالت تهوع باید به پزشک زنان خود مراجعه نمائید و بهتر است این را هم بدانی که این حالت تهوع طبیعی است .  [ 1391-03-07 03:54:15 ]

 
 
 

سوال : با عرض سلام.من پنج ماه پیش 5 ماه پریود نشدم و بعد از 5 ماه 14 روز پریود شدم و حالا هم عادت ماهانه ی نامنظمی دارم.از شما سوال کرده بودم که ممکن است کیست تخمدان داشته باشم؟شما فرمودید باید سونوگرافی بروم تا از لحاظ زیادی بررسی شوم.میخواستم بدونم احتمال چه بیماری هایی در من وجود دارد؟با تشکر

پاسخ : بعد از سونوگرافی اگر طبیعی بود میتوانید از قرص ضد بارداری با دوز دوبل برای یک دوره استفاده کنید بعد ملاحظه کنید اثراتش چگونه است . به احتمال زیاد نتیجه بخش است .  [ 1391-02-13 17:11:01 ]

 
 
 

سوال : با عرض سلام و خسته نباشید. من چند سال پیش پنج ماه پریود نشدم بعد از این مدت چهارده روز پریود شدم که با خوردن قرص خونریزی قطع شد حالا هم عادت ماهانه ی نامنظمی دارم ماه قبل هم پریود نشدم . .آیا ممکنه کیست تخمدان داشته باشم؟

پاسخ : شما باید حتما سونوگرافی شوید و باید از نظر مسائلی بسیاری بررسی شوید .  [ 1391-02-06 13:21:39 ]

 
 
 

سوال : سلام به شما.پسری 18ساله ام.در جواب سونوگرافی ام این طور نوشته شده. کیستی در ژل فوقانی اژیدیدیم چپ به ابعاد18*8 بدون دبری و کمپوننتسولید دیده میشود.و مطرح کننده کیست اپیدیدیمال.اسپرماتوسل میباشد. در عین حال سمت چپ شکمم.در پایین ان دردی خفیف احساس میکنم.این چیه.خطرناکه.؟

پاسخ : این کیست اپیدیدیم است و باید عمل شود خطرناک نیست ولی باید عمل شود تا درد از بین برود و احتمال مشکلات بزرگتر هم از بین میرود .  [ 1391-02-06 13:05:23 ]

 
 
 

سوال : سلام . خسته نباشید. من ی زخم کوچک روی استخوان دنبالچه (نزدیک مقعد) دارم که هنگام نشستن برای مدت طولانی با خونریزی و چرک همراهه. احتمال داده میشه که کیست پالونیدال باشه! این کیست چطور کیستیه؟ وآیا جراحی سختی داره؟

پاسخ : بلی کیست پایلونیدال است و باید عمل شود عملش بسیار ساده است و چاره ای هم جز عمل جراحی ندارید .  [ 1391-01-14 01:17:36 ]

 
 
 

سوال : با سلام پسری 21 ساله هستم و دانشجو . کیست پایلونیدال دارم و دکتری که بهش مراجعه کردم گفتن باید عمل باز انجام بدم. با توجه به روش جدیدی که شما میفرمایید چند تا سوال دارم : 1- چند روز بعد از عمل میتونم سر کلاس بشینم؟ 2-احتمال عود کردن بیماری نسبت به عمل باز چقدر هست؟ 3-هزینه درمان چه مقدار هست؟ 4- نزدیک ترین زمانی که میتونید من رو عمل کنید کی هست؟ بسیار ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید!

پاسخ : مدت و دوران نقاهت و عمل شما بستگی به وضع شما دارد معمولا یک روز عمل میشوید دو یا سه روزی استراحت میکنید و بعد میتوانید به سر کار خود برگردبد هزینه عمل حدود 1 ملیون و 500 هزار تومان میشود  [ 1390-12-29 08:26:17 ]

 
 
 

سوال : سلام. من در قسمت نشیمنگاه (با مقعد فاصله زیادی دارد) دچار یک زخم شده ام. زخمم دلیلی بر پایه (مثل کیست و ...) نداشت. من 1 شنبه وقت پیش یک دکتر جراح دارم. در طول این مدت من حدود 3 روز است که با خروج مدفوع زخمم باز شده و مقدار بسیار کمی خون از آن بیرون می آید (دحدی است که 2 قطره در کاسه توالت فرنگی بچکد). می خواستم بپرسم قرص یا شربتی هست که خروج مدفوع را سریعتر و راحت تر کند تا باعث باز شدنش نشود؟ یا پمادی برای زخم می توانید معرفی کنید؟

پاسخ : شما میتوانید از پودر پسیلیوم استفاده کنید و صبح و شب یک بسته انرا در یک لیوان اب حل کردن بلافاصله میل نمایئد . و یا از شربت لاکتولوز استفاده کنید توجه کنید که اگر دیابت داشته باشید برای شما مضر است .  [ 1390-12-14 20:11:45 ]

 
 
 

سوال : سلام دکترها برای دختران باکره کیستهای عفونی در ناحیه ی تناسلی را که درد دارد جراحی میکنند یا خیر؟

پاسخ : حتما اگر لازم باشد عمل میکنم نگران نباشید .  [ 1390-12-05 22:37:10 ]

 
 
 

سوال : با سلام کیست پیلونیدال دارم دکترم میگه 1 روش بسته جدید میباشد که احتمال عودش کمه میخواد منو به روش بسته عمل کنه ولی همو میگن روش باز باید باشه گیج شدم دکتر راهنماییم کن . و میخواستم بدونم اگر خود شما عمل کنید هزینش بدون هیچ بیمه ای چقدر میشود . ارادتمندم

پاسخ : اگر لازم باشد که عمل شود روش بسته یا باز را من باید با معاینه و بررسی تعیین کنم. اگر روش بسته انتخاب کردم حتما من با روش خاصی با تغییر دادن روشی به تمام اهدافی که روش باز انجام میشود انجام میدهم یعنی انهائی که روش باز را برای جلوگیری از عود بیماری انتخاب میکنن من با اتخاذ و انجام کاری به این هدف که احتمال عود را کاهش دهم انجام میدهم و لازم است بگویم که با این روش من تا بحال عود نداشته ام و جای نگرانی نیست . هزینه عمل برای یک عمل کیست پایلونیدال معمولی حدود 900 هزار تومان میشود البته در مطب و اگر خواسته شود که در بیمارستان عمل انجام شود حدود 500 هزار تومان به این مبلغ افزوده میشود .  [ 1390-11-02 00:35:19 ]

 
 
 

سوال : سلام پدرم تشخیص هموروئید شدید همراه با خونریزی شدید و کانسر در 22 سانتی کلون به همراه خونریزی تشخیص داده شده.پدر:79 ساله سابقه سکته قلبی،کمکاری تیروئید همراه با مصرف قرص،کیست و سنگ نیم سانتی کلیه همراه با درد،بدون چربی خون فشار غیر طبیعی خون و قند خون.4روزه در بیمارستان بستریه و بخاطرخونریزی تشخیص عمل جرای رو دادن.ایشون دربیمارستان سعدی(شیدفقیهی )شیراز بستری و توسط دکتر طالئی/فلوشیپ جراحی سرطان باید عمل بشن.اما (شنبه 24دی)گفتن که تیم پزشکی دستور مرخص شدن رو دادن.بنظرتون علت چیست؟ آیاخطرعمل جراحی برای پدرخیلیه؟آیاجراحی بهترین راهه؟آیاراه درمانی جدیدی برای درمان سرطان کلون وهموروئید شدید نیست؟

پاسخ : دوست من چگونه من میتوانم بدون دیدن پرونده اظهار نظر کنم شما باید در درجه اول پرونده پدرتان را برای من بیاورید و سپس من بیمار را معاینه کنم بعد اظهار نظر کنم در هر صورت اگر مشکل جانبی نباشد باید گفت بلی عمل جراحی شاید بهترین راه درمان باشد .  [ 1390-10-24 22:47:42 ]

 
 
 

سوال : خسته نباشید. من از حدودا یک هفته پیش دچار زخمی میان دو باسنم شدم. علائمش به کیست شبیه نیست(مثلا وجود سوراخ یا درد شدید هنگام نشستن و تب و ...). من برای 4 یا 5 روز در وان پر از محلول آب و بتادین برای نیم ساعت نشستم ولی از 3 روز پیس که شروع به شستن آن با آب و صابون کردم حس خارشی را که داشت دیگر ندارد(مگر هنگام پوشیدن شلوار تنگ برای مدت طولانی) هنگام نشتن هم تقربا دردی ندارم.در هنگام استفاده از دستشویی(ایرانی) دچار خونریزی در حد چند قطره میشد ولی با روی توالت فرنگی نشتن حل شد. میزان خیلی کمی هم روی زخمم خیس است. علائمش شباهت زیادی به زخم بستر دارد. با شستن مرتب و محلول بتادین می توان درمانش کرد؟

پاسخ : شما حتما باید معاینه شوید و حتما باید با دقت بررسی شوید بسیار مهم است شما از منشی من وقت بگیرید و تشریف بیاورید. نزد من یا شخص دیگر برای این موضوع حتما تشریف ببرید نزد یک دکتر برای درمان بسیار مهم است .  [ 1390-10-19 02:18:00 ]

 
 
 

سوال : سلام اقای دکتر من بیماری پانکراتیت مزمن فامیلیال یا ایدیوپاتیک داشتم و تحت عمل جراحیpuestow قرار گرفتم می خواستم از خدمت شما سوال کنم ایا نیازبه پیگیری و ازمایشات خاصی بعد از عمل هست از نظر کانسر یا کیست های کاذب وعوارض بیماری پانکراتیت مزمن?اگر جوابتان مثبت است چه ازمایشاتی . لطفا راهنماییم کنید.با تشکر از شما

پاسخ : عزیزم شما تحت عمل جراحی اتصال پانکراس به روده قرار گرفته اید یعنی پانکراتیکو ژوژنوستومی قرار گرفته اید و باید مرتب تحت کنترل سونوگرافیک قرار گیرید و البته از نظر احتمال کانسر هم همیشه باید دقت شود ولی دوست من زندگی نرمال داشته باشید نباید نگران باشید . کنترل کردن آگاه بودن با نگران بودن و مشوش بودن متفاوت است. دوست من نرمال زندگی کنید و خونسرد باشید ولی آگاه و عاقل نه مشوش و نگران و کارهائی که زندگی را برای شما مختل کند .  [ 1390-10-01 08:52:18 ]

 
 
 

سوال : درود بر شما آقای دکتر من دختری 24ساله هستم که 1سال پیش دچار توده فیبرو آدنوم در سینه سمت چپم شدم یکی از توده هارو خارج کردم ولی یکی دیگر هنوز در سینه ام هست،5ماه پیش سونوگرافی گفت توده بزرگ نشده اما نوشته بود آنارشیسم پستانها تغییرات فیبروکیستیک نشان میدهد. میخواستم بدانم با این توصیفات درصد ابتلای به سرطان سینه در من زیاد تر است؟؟آیا فیبرو آدنوم احتمال ابتلا به سرطان را افزایش میدهد؟؟

پاسخ : نگران نباشید چیز مهمی نیست ولی باید مرتب طبق برنامه معاینات سالانه انجام شود.  [ 1390-09-27 02:04:46 ]

 
 
 

سوال : الان حدود 1 هفته از ام آر آی من میگذره، دکتر گفت هیچ مشکلی ندارین. ولی الان دوباره بعد از پریودم هست و وقتی سینه ام رو معاینه میکنم حس میکنم توده ها زیر دستم بیشتر شدن.اینا چین؟ طبیعیه؟ چیزای گرد میان زیر دستم. جاشونم هم از یک ماه پیش ثابت مونده. میشه بگین مشکل من فیبروآدنوما است یا چربی یا فیبروکیستیک؟ میشه کمکم کنید. آیا با دارو برطرف میشود مشکل من یا قط باید صبر کنم تا 6ماه دیگر؟

پاسخ : شما حتما باید معاینه شوید و مهم هم نیست ولی بی تفاوت نباشید . حتما باید معاینه شوید و شاید هم بیوپسی صورت گیرد .  [ 1390-09-27 01:37:29 ]

 
 
 

سوال : با سلام و تشکر . آقای دکتر من همون دختر 22 ساله ام که گفتم قرصldخوردم ،سوالم اینه که امکان دفع کیست وجود داره؟؟؟کیست چشکلیه؟؟اون چیزی که در روزه اول مریضیم تو خون ریزیم بوده ،چی بوده؟ سفیدو بزرگ.اندازه ی یک سکه.

پاسخ : خیر کیست دفع نمیشه ولی ممکن است با خوردن قرص کیست کوچک شود .  [ 1390-09-08 00:53:36 ]

 
 
 

سوال : با سلام و خسته نباشید. من دختری 22 ساله و مجرد هستم.حدود 4 ماه بود که تاریخ عادت ماهانم مدام عقب و جلو میشد تا اینکه این ماه خیلی درد داشتم اما مریض نمیشدم .باید بگم که عادتای من همیشه دردناکن.بعد خودم بمدت 7 روز قرص LD خوردم و بعد 5 روز مریض شدم که روز اول مریضیم یک چیزی پلاستیکی و سفید ازم دفع شد قبلا دیده بودم تو تلویزیون که کیست چجوریه!!!این کیست بوده؟؟برای من که دخترم مشکلی بوجود نمیاره؟ خیلی نگرانم.....میشه راهنماییم کنید؟؟؟ممنون

پاسخ : آخر دختر خوب قرص ال دی که باعث ایجاد پلاستیک نمی شود شما کار بدی نکردید ولی شما خود سر این کار را کردید و این کار مورد تائید من نیست و خوردن این قرص باعث صدمه به بکارت شما نمیشود .  [ 1390-08-25 01:13:56 ]

 
 
 

سوال : با سلام خدمت دکتر من 14 فروردین عمل پایلونیدال انجام دادم روباز بود و زخمم عمیق بود طوری که یه دونه گاز رو داخل زخمم میزاشتن من از زخمم به خوبی مراقبت کردم و چند باری که در دوران بعد از عمل به پزشکم مراجعه میکردم خیلی ازم راضی بود و می گفت مشکلی نیست و زخمم حدود دو ماه طول کشید تا کامل پر بشه .ولی بعد از پر شدن کامل زخم وقتی مدتی نشسته ام و میخوام بایستم احساس درد میکنم نه دردی که قبل از عمل داشته باشم نه همان درد کیست پایلونیدال احساس میکنم ستون فقراتم قفل شده است در ضمن من دانشجو هستم و بیشتر اوقات روی صندلی می شینم و هنگلم برخاستن این مشکل رو دارم .آیا امکان داره هنگام پر شدن زخمم به آخر ستون فقراتم فشار اومده باشه و گوشت پر شده باعث این درد بشه در ضمن این درد مقطعی هست و فقط لحظا بلند شدن به وجود می آید و هیچ مشکلی ندارم مرسی از شما

پاسخ : خیر هیچ صدمه ای به ستون فقرات وارد نشده است شما باید ورزش کنید حتما حتما ورزش کنید .  [ 1390-08-03 09:56:04 ]

 
 
 

سوال : سلام و عرض ادب.من خانمی 24 ساله هستم .در سن 25 سالگی مبتلا به کیست پاینولیدال شدم وتحت عمل جراحی قرار گرفتم وخوشبختانه مشکل رفع شد.با توجه به اینکه معمولا موهای زائد زخیمی در اطراف محل جراحی شده میروید میخواستم بدانم آیا احتمال ایجاد دوباره ی کیست هست؟و باید جه کارهایی انجام دهم برای پیشگیری از ابتلای دوباره به کیست؟

پاسخ : در حال حاضر هیچ کاری شما نمی توانید انجام دهید ولی جراح شما میتوانست در هنگام جراحی موهای لبه های زخم را با لیزر میسوزاند ویا با کوتر از بین میبرد . حالا شما فقط بهداشت را رعایت کنید.  [ 1390-07-22 00:00:00 ]

 


 تعیین وقت اینترنتی
  نام و نام خانوادگی :
  سن :
 تاریخ تولد : / /
 جنسيت :مرد
زن
 تلفن ثابت :
 تلفن همراه :
 نحوه آشنایی با دکتر :سایت برترین ها
پیک برتر
ایمیل های تبلیغاتی
جستجوی گوگل
ساير موارد
 نوع خدمات درخواستي :
 شهر محل سكونت :
 ایمیل :
 توضیحات :

 




 
بازديد اين صفحه :  30516
بازديد امروز :  2193
کل بازديد سایت :  4267727
بازديدکنندگان آنلاین :  9
زمان بارگزاری : 0/4354 ثانیه