يکشنبه ٢٩ مرداد ١٣٩٦  -  
 
سوال : با سلام.من24سال سن دارم 6سال پیش عمل پایلونیدال کیست عمل کرده ام.مدتی اگرکمی زیاد می شینم جای عملم دردمی گیرد.ایا این نوع بیماری برگشت پذیر است؟

پاسخ : اگر درست عمل شود تقریبا برگشت نا پذیر است .  [ 1392-02-06 10:49:48 ]

 
 
 

سوال : باسلام خدمت پزشک گرانقدر اقای دکتر همسرمن 7ماه است که به کیست مویی مبتلا شده اند ومن بسیار نگرانشونم چند روز پیش که به شدت اذیت بودند نزد جراح عمومی رفته وایشان با تیغ محتویاتش را خالی کردند ما تا 2ماه اینده امکان جراحی ایشان را نداریم ترا به خدا بگید ایا خطر سازه وخدایی نکرده تبدیل به تومور نمیشه جراحی باز بهتر است یا بسته چرا مرتب عود میکنه

پاسخ : بعد از دو ماه تشریف بیاورید من باید اول معاینه کنم بعد بعرض ما خواهم رساند .  [ 1392-01-26 18:38:32 ]

 
 
 

سوال : سلام سال نو مبارک .آقای دکتر من یه کیست به اندازه بادام درسمت چپ پشت سرم دارم و به نظرم داره بزرگ میشه شایدم هم بزرگ نشده نمیدونم. آیا خطرناکه یا نه؟میشه برداشتش مشکلی نداره ؟؟ با تشکر

پاسخ : این نوع کیست ها به نظر نمیرسد خطرناک باشد نگران نباشید . اگر تصمیم به برداشتن ان گرفتید میتوانید به مطب من مراجعه نمائید تا بسیار ساده انرا بردارم .  [ 1392-01-16 16:50:14 ]

 
 
 

سوال : با عرض سلام خدمت شما و ممنون از وقتی که میذارید. خانمی 28 ساله هستم 5/4 که ازدواج کردم و بچه ندارم تا 2 سال دیگه هم قصد بارداری ندارم. مساله ای که باعث نگرانی من شده اینه که اطرافیان مدام میگن چون ازدواج کردی اگه بچه دار نشی نازا میشی اما ما هردو دانشجو هستیم و شرایط بچه داشتن نداریم. من مشکل کیست و نامنظمی ندارم 1ماه پیش هم سونو برای چکاپ دادم همه چیز نرمال بود.ممکنه مشکلی واسم پیش بیاد؟؟ و سوال دیگه اینکه من تا حالا پاپ اسمیر انجام ندادم.چون مشکلی نداشتم. لازمه انجام بشه؟؟

پاسخ : تمام حرفهای دیگران که بی اطلاع هستند از روی جهل است نگران بجه دار شدن در اینده نباشید شما هر دو سالم هستید و جای نگرانی نیست و اما راجع به قسمت اخر سئوال .شما باید تست پاپ اسمیر بدهید میتوانید به ازمایشگاه نیلو در خیابان ولی عصر بالاتر از پارک ساعی مراجعه نمائید و تست بدهید . انجا با روش جدید این تست را انجام میدهند .  [ 1391-12-30 19:01:19 ]

 
 
 

سوال : با سلام خدمت شما.مردی ۳۰ ساله و متأهل هستم. به مدت ۲ ماه است که دردی در ناحیه استخوان دنبالچه خود زمانی‌ که از روی صندلی‌ بلند میشوم احساس می‌کنم، که در این مدت استفاده از بالشت حلقوی دردم را کاهش داده است. اما هنگام نشستن بدون بالشت احساس راحتی‌ نمیکنم و درد دارم. به دنبال بیماریهای موجود گشتم و با کیست پیلونیدال آشنا شدم اما عوارضی از جمله منفذ، التهاب و یا ترشح وجود ندارد. با توجه به اینکه ایران نیستم و مشکل زبان در اینجا دارم،نمیتوانم در رابطه با این موضوع به پزشک مراجعه کنم. لطفا بنده را راهنمایی‌ فرمائید که به مراقبتی ادامه دهم؟ یا درمانی را که شما تجویز میفرمائید پیش بگیرم؟ با تشکر

پاسخ : به یک درمانگاه مراجعه نمائید و بگوئید احتمالا دچار کیست پایلونیدال شده اید نیازی به زبان ندارد درمعاینه مشخص میشود .  [ 1391-12-25 00:34:49 ]

 
 
 

سوال : سلام.عفونت ناف به علت وجود کیست مو در زیر ناف میتونه باعث عفونت مجاری ادرار هم بشه؟

پاسخ : معمولا خیر مگر بصورت غیر مستقیم .  [ 1391-12-23 08:14:50 ]

 
 
 

سوال : با عرض سلام خدمت شما و ممنون از وقتی که میذارید. خانمی 28 ساله هستم 5/4 که ازدواج کردم و بچه ندارم تا 2 سال دیگه هم قصد بارداری ندارم. مساله ای که باعث نگرانی من شده اینه که اطرافیان مدام میگن چون ازدواج کردی اگه بچه دار نشی نازا میشی اما ما هردو دانشجو هستیم و شرایط بچه داشتن نداریم. من مشکل کیست و نامنظمی ندارم 1ماه پیش هم سونو برای چکاپ دادم همه چیز نرمال بود.ممکنه مشکلی واسم پیش بیاد؟؟ و سوال بعدی اینکه سینه های من همیشه به یک اندازه نبود و نوکشون هم همینطور.حس میکنم نوک سینه راستم که بزرگتر بود کمی سفت و متورم شده. خیلی نگرانم کرده. ممکنه مشکوک به سرطان باشه؟ سپاس بابت جوابتون

پاسخ : مطلقا توجه نکنید شما تازه 28 سال دارید و فرصت برای بچه دار شدن بی اشکال دارید و هیچ اشکالی از نظر بچه دار شدن ایجاد نخواهد شد و اما راجع به سایز سینه ها طبیعی است و نگران کننده نیست ولی سفت تر شدن و یا احساس سفتی باید مورد معاینه قرار گیرید و سونوگرافی انجام شود ... من بدون معاینه نمیتوانم اظهار نظر کنم .  [ 1391-12-23 07:29:53 ]

 
 
 

سوال : مادر من 3 هفته است که غده تیروئیدش بزرگ شده است. اطلاعات سونوگرافی به این شرح است: اقطار لوب راست:48در18 میلی متر اقطار بوب چب:81در34 میلی متر ضخامت ایستم :12 میلی متر تیروئید بزرگ تر از طبیعی است. چند نودول سولید اکوژن با حدود مشخص حاشیه هیپواکوژن در هر دو لوب تیروئید و ایستم دیده میشوند که اقطار بزرگترین آن ها 30 در 26 میلی متر است. کانون های ظریف کیستیک در برخی از این نودول ها دیده می شود. آدنوپاتی بزرگ شده در زنجیره های مختلف گردن دیده نمی شود. لطفا در مورد بیماری و اقداماتی که باید صورت بگیرد توضیح دهید.

پاسخ : در درجه اول مادر شما باید تحت نظر متخصص عدد قرار گیرد که اگر ان متخصص توصیه کرد عمل جراحی راه درمان میباشد.  [ 1391-12-13 06:38:49 ]

 
 
 

سوال : با سلام دختری28 ساله هستم 4روز پیش در ناحیه ساکروم درد داشتم دکتر تشخیص کیست مویی داد الان درد و عفونت ندارم احتیاج به جراحی است؟ من ورزش یوگا انجام میدهم ایا برایم مشکلی ایجاد میکند؟ اگر جراحی کنم چه مدت نمیتوانم ورزش کنم؟

پاسخ : عزیز من دختر عزیزم وقتی کیست تشکیل شده باشد باید عمل شود ممکن است علائم در حال حاضر حاد نباشد ولی باید کیست را خارج کرد بهترین روش با لیزر خارج کردن کیست است یعنی روش من که بهترین است حتی بسادگی در مطب قابل انجام است ضمنا برای ورزش یوگا در پوزیشن های نشسته قدری به محل عمل فشار میاورد ولی اگر خیلی اصرار دارید انجام دهید میتوانید یک تیوب های مخصوص این بیماری را زیر خود قرار دهید و ورزش کنید من بیماران مشابه شما داشته ام که با گذاشتن این وسیله ورزش انجام شده و رفع مشکل شده اشت  [ 1391-11-27 18:41:36 ]

 
 
 

سوال : سلام آقای دکتر، من 17 ساله ام و سه روز پیش عمل سینوس پیلونیدال داشتم. دکترم گفت کیست کوچکی بوده و آن را در دو لایه بسته. از عملش خیلی راضی بود. شب دوم که به خانه برگشتم توانستم با درد کمی اجابت مزاج کنم. ولی امشب بعد از نشتن روی توالت فرنگی (جراحم گفت که می توانم از توالت ایرانی هم استفاده کنم) درد زیادی داشتم، به طوری وقتی خواستم بلند شوم از درد نمی توانستم کاملا صاف شوم ولی بعد از دراز کشیدن آرام شد. از ترس باز شدن بخیه نمی توانستم برای 1 دقیقه راحت نفس بکشم! این درد عادی است؟ روش خواصی برای دستشویی رفتن وجود دارد؟ لطفا زودتر جواب بدید، اصلا نمی دونم دردهام عادی هستند یا نه!

پاسخ : من با روش بستن کار نمیکنم و انرا درست نمیدانم احتمال عود کردن دارد ولی حالا چه دلیل و چه اصراری است که از توالت ایرانی استفاده کنید این دردها هم نرمال است نگران نباشید .  [ 1391-11-19 06:52:37 ]

 
 
 

سوال : سونوگرافی:افزایش بافت فیبروگلاندولار با مناظر ریز کیستیک(2-3 میلیمتر) و برجسته شدن tdlu و ایجاد منظره لانه زنبوری در پستانها همراه با mass هیپواکوییک با حدود مشخص به ابعاد 3*5 /5 میلیمتر در کوادرانت فوقانی خارجی پستان چپ موقعیت ساعت 2 و به فاصله 3 سانتیمتر از نیپل دیده میشود.توده فصاگیر solid قابل تشخیص در پستان راست دیده نمیشود. ماموگرافی: افزایش دانسیته به صورت تصاویر patchy شکل پراکنده و در پستانها دیده میشود یک کلاسترمیکروکلسیفکاسیون پلیومورف در کوادرانت فوقانی خارجی پستان چپ نمایان است.توده فضاگیر یا دانسیته اسیمتریک یا افزایش ضخامت پوستی یاarchtectural distortion در پستانها دیده نشد.

پاسخ : شما حتما باید معاینه و احتمالا باید بیوپسی شوید تا کاملا از نگرانی خارج شوید .اگر تمایل داشتید به مطب مراجعه نمائید بعد از پانزدهم بهمن ماه به شما وقت میدهم 15/11  [ 1391-10-26 08:40:03 ]

 
 
 

سوال : سلام اقای دکتر پاسخ سونوگرافی مادرم به شرح زیر است می خواستم راهنماییمون کنید که چه کاری باید بکنیم؟بسیار ممنون افزایش بافت فیبروگلاندولار با مناظر ریز کیستیک (3میلیمیتر)و برجسته شدن TDLU و ایجاد مناظر لانه زنبوری در پستانها بدون توده فضاگیر SOLID قابل تشخیص در انها دیده می شود

پاسخ : حای نگرانی نیست .  [ 1391-09-30 11:18:50 ]

 
 
 

سوال : سلام - جند ماهی است دچار درد درسمت راست ،زیرشکم شدم که مرتب خوب میشه بخصوص دردوران قاعدگی بعد دوباره شروع میشه و جندروزیست دچارسوزش ادرار شدم و آخرادراربا سوزش شدیدهمراه و گاهی کمی خون -آزمایش عفونت ادراردادم گفتن چیزی نیست سنو گرافی هم دادم کیست ندارم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ : با عرض معذرت یک جای کار حتما اشتباه است یا شما یا ازمایشگاه مگر میشود خون در ادرار داشته باشید بعد هم همه چیز طبیعی باشد پس ان خون از کره مریخ امده . دوباره ازمایش دهید ضمنا برای یک دوره ده روزه از قرص سفیکسیم 400 روزانه دو عدد یعنی هر 12 ساعت یکی میل نمائید همچنین از قرص فنازوپیریدین هم روزانه سه عدد میل نمائید مایعات بسیار فراوان میل نمائید مثل 12 لیوان اب در روز .  [ 1391-09-30 07:41:55 ]

 
 
 

سوال : باسلام. آقای دکتر درباره ی سوال دفعه ی قبل من در باره ی ترومبوسیتوپنی و کیست پینولیدال شما بسیار مختصر فرمودید فعلا هیچ اقدامی نکنم. میشه منظورتون رو واضح تر بفرمایید.یعنی فعلا دنبال درمان کیست نرم؟ این خطر کیست رو بیشتر نمیکنه؟

پاسخ : وقتی سئوالی را دو قسمنی میفرمائید من نمی توانم گذشته ان سئوال را پیدا کنم . خواهش میکنم سئوال را در یک قسمت ارسال نمائید .  [ 1391-08-26 06:13:37 ]

 
 
 

سوال : باسلام ضمن تشکرازپاسخ جنابعالی چندروزپیش من FNAانجام دادم که متاسفانه مایع خارج شده ازکیست خونی بود ودکتربرای پاتولوژی نمونه راارسال کردند باتوجه به زمانبربودن اخذنتیجه ازجنابعالی سوالم این است که آیاواقعا این موضوع صحت دارد که مایع های خونی بدخیم می باشند درصورت بدخیمی آیا نیازبه جراحی وشیمی درمانی می باشد یامراحل اولیه می باشد باتشکرفراوان

پاسخ : من اصل سئوال شما را نمیدانم پس باید مجددا سئوال خود را مطرح کنید .  [ 1391-08-13 00:02:51 ]

 
 
 

سوال : با سلام وتشکر. من مبتلا به کیست پینولیدال هستم ولی کوچک است و فعلا خیلی آزار دهنده نیست. فقط گاهی مقدار خیلی خیلی کمی خونریزی دارد. از طرفی من مبتلا به ترومبوسیتوپنی هستم از نوع ITPوهنوز درمان را شروع نکرده ام. آخرین نتیجه آزمایش پلاکتم 20000 بود!! البته باز هم مشکل خیلی حادی مثل خونریزی های غیرطبیعی مثلا از بینی و دهان و ادرارو ... ندارم. باتوجه به اینکه درمان پلاکت زمان بر است و تاخیر در جراحی کیست احتمال خطر را بیشتر میکند، وظیفه ی من چیست ؟؟

پاسخ : فعلا هیچ اقدامی نکنید .  [ 1391-08-11 00:55:33 ]

 
 
 

سوال : باسلام خدمت جناب آقای دکتر خانمی 35 ساله هستم که دوسال پیش متوجه شدم سینه های فیبروکیستیک ونیزکیستهای به ابعاد 11 و6 میلیمتری دارم آخرین سونوگرافی من نشاندهنده کیستهایی به ابعاد22*14ودرسینه دیگرم به ابعاد22*12 می باشد شکل ظاهری پوست سینه واگزیلاری نرمال وتوده جامدی مشاهده نگردیده است باتوجه به اینکه دکترم انجام fna راتوصیه نموده اند این موضوع شدیدامرانگران نموده است درصورت امکان راهنمایی فرمایند که انجام این آزمایش ضروری است وبه چه منظورانجام می شود آیاآزمایشی برای تشخیص سرطان می باشد؟ متشکرم

پاسخ : خیلی چیز ها برای تشخیص سرطان بکار می رود ممکن است ازمایش خون هم برای تشخیص سرطان بکار رود پس اگر من ازمایش خون برای شما نوشتم شما باید نگران شوید ؟ برای اطمینان از هر احتمالی پزشک شما این ازمایش را برای شما نوشته که واقعا کار درستی کرده و حتما انجام دهید و هیچ جای نگرانی هم نیست .  [ 1391-08-05 01:11:20 ]

 
 
 

سوال : سلام اقای دکتر.مدتیه موقع نشستن کمی پایین تر از کمر (ناحیه ی فیستول)درد احساس میکنم.ممکنه مستعده ابتلا به سینوس پایلونیدال باشم؟هنوز کار به جای باریک و عفونت نکشیده.با سونوگرافی میشه از وجود کیست مو در زیر پوست با خبر شد؟میخوام اگه بشه قبل اینکه کار به جاهای باریک بکشه در صورته وجوده کیست خارج بشه .اگر به موقع اقدام کنم میشه مدته درمان رو کاهش داد؟من قبلا سابقه ی خارج کردن کیست مو در داخل نافم رو داشتم.

پاسخ : بلی اگر در این مرحله مراجعه نمائید شاید حتی بشود بخیه کرد و در عرض ده روز خوب و سالم به کارتان برسید . شما میتوانید یک سونوگرافی انجام دهید سپس برای درمان با لیزر مراجعه نمائید .  [ 1391-07-22 00:36:28 ]

 
 
 

سوال : سلام . آقایی 26 ساله هستم هفته پیش در انتهای ستون فقراتم دردی و موقع زیاد نشستن داشتم که به پزشک عمومی مراجعه کردم بعد از معاینه گفت کیست پیلونیدال است و میتوان با آنتی بیوتیک رفع شود ولی ترجیح می دهم که عمل کنی . ولی درد کمی فقط موقع زیاد نشستن احساس می کنم و موقع خواب مشکلی ندارم و ترشحی ندارم و نمی دانم که چرا نگرانم . آیا نیار به عمل هست ؟ و آیا می توان با لیزر عمل کرد و لطفا هزنه عمل چقدر میشه ؟ با تشکر در انتظار جواب

پاسخ : حتما باید عمل کنید هزینه عمل حدود 900 هزار تومان میشود و با لیزر میشود عمل کرد که با لیزر کار بسیار اسان میشود البته کیست باید کاملا خارج شود که با لیزر این کار بسیار ساده انجام میشود.  [ 1391-06-31 01:38:32 ]

 
 
 

سوال : با سلام و خسته نباشید،مادرم 48 سال دارد 5 یا 6 سال پیش جراحی سینه داشتن وکیست نرمالی را از سینش خارج کردن،اکنون بعد از 5 سال ام آر آِی نشان داده که ایشون فیبر آدرنوم در اندازه 7 در 6 میلیمتر و کمی بزرگی غدد لنفاوی زیر بغل ولی در آخر ذکر کرده که مورد مشکوکی مشاهده نشده،با توجه به اینکه مادر ایشون مبتلا به سرطان سینه بودند آیا این فیبر آدرنوم می تواند براشون مشکل ساز باشد و یا سرطانی شود؟؟خواهش می کنم راهنماییم کنید.

پاسخ : باید معاینه شود اگر مورد مشکوک وجود داشت باید عمل خاصی صورت گیرد بیوپسی نگران کننده نیست اگر تمایل داشتید میتوانید او را به مطب بیاورید .  [ 1391-06-31 00:16:07 ]

 
 
 

سوال : با سلم وخسته نباشید. خانمی 22 ساله ام که کیست پیلونیدال دارم و قبلا ورم داشت خون و مایع عفونی از پایینش خارج میشدمدت چند ماهه که سرش باز شده از خودش مایع میاد و خیلیم درد داره و اصلا به پشت نمیتونم بخوابم. میخواستم بدونم این کیست رو سلامتی بقیه اجزای بدنمم اثر بدی میذاره و اینکه جراحی بسته یا لیزر هم در ایران برای درمانش وجود داره؟ چون جراحی بزش رو دیدم و اصلا طاقت چنین دردی رو نداشتم واسه همین تا حالا تحملش کردم. با تشکر

پاسخ : لیلا خانم شما چاره ای جز جراحی ندارید و اصلا به چیز دیگری فکر نکنید شما باید جراحی شوید و اگر جراحی نکنید کیست بزرگ تر و بدتر میشود و انوقت باید بافت بیشتری را برداشت و من این عمل را با لیزر برمیدارم و کیست بدون خونریزی و یا با خونریزی کم درمان میشود . من مطمئا هستم شما هم تحمل میکنید و نگران کننده نیست خیلی سریع خوب میشوید .  [ 1391-06-13 09:30:42 ]

 
 
 

سوال : سلام مردی 36 ساله ام6 سال دچار کیست مویی در زیر دنبالچه بودم و 2 سال پیش جراحی شدم بعد از جراحی پانسمان مکرر روزانه و استحمام و موزدایی داشتم با گذشت 2 سال فقط 2 ماه زخم بنده کاملا بسته شد ولی اکثر اوقات سوراخ کوچک عفونی داشت. تا دیروز که تشخیص پزشک عود مجدد و جراحی بود چند سوال از شما دارم آیا جراحی لیزری مختص سوزاندن موها است یا که شامل بهبود پوست نیز میباشد جراحی لیزری نیاز به پانسمان روزانه دارد؟

پاسخ : باید یک سونوگرافی انجام دهید تا بررسی بیشتر صورت گیرد . با لیزر فقط میشود کیست را برداشت و باز هم پانسمان روزانه لازم است .  [ 1391-06-09 00:12:06 ]

 
 
 

سوال : با سلام اقای دکتر من سونوگرافی سینه که انجام داده ام در سینه چپم یک کیست 5 میلی متری مشاهده شد که دکتر گفت جای هیچ نگرانی نیست با توجه به این که ورزش تنیس اجام می دهم و ورزش سنگینی است که به سینه و بازوها خیلی فشار می اورد ایا این ورزش برای من خطرناک است یا نه می توانم ادامه دهم

پاسخ : هیچ نگران نباش و اگر تمایل داشتی دو سال دیگر هم یک سونوگرافی انجام بده که پیشرفت و وضع کیست ها را ببینیم ضمنا برای ورزش تنیس که هیچ برای ورزش وزنه برداری هم برای سینه شما مشکلی پیش نیمی اید .  [ 1391-06-09 00:08:59 ]

 
 
 

سوال : سلام اقای دکتر.پسری 21 ساله هستم درسونوگرافی از بیضه ها سایز و اکوی بیضه ها در دو طرف نرمال دیده شده.کیست 5 م.م. در اپیدیدم راست .افزایش ضخامت و اپیدیدم بخوصوص طرف چپ دیده شده. توده ی بیضوی در دو طرف دیده نشده. چند تا سوال داشتن لطفا راهنایی کنین 1.ایا به جراحی نیازه؟2.ایا افزایش ضخامت اپیدیدم باعث ناباروری یا کم شدن تعداد اسپرم میشه میشه؟3برای درمان باید چه کار کنم و چه مدت طول میکشه؟4.التهاب اپیدیدم میتونه عارضه ی خطرناکی بهمراه داشته اشه؟

پاسخ : تمام مواردی که فرمودید ممکن است باید به یک اورولوژیست مراجعه نمائید .  [ 1391-05-18 01:09:41 ]

 
 
 

سوال : سلام آقای دکتر بابت پاسخ سریع شما نهایت تشکر را دارم و امیدوارم همیشه موفق وسربلند باشید.آقای دکتر من 20ساله هستم و یکم پرمو هستم زیاد نه رفتم دکترغدد والان یک سال است که سیپروترون کمپاند واسپنولاکتون مصرف میکنم یه بارمادرم به دکتر گفت این داروهابرای بچه دارشدن مشکلی ندارن که دکتربدون هیچ مدرکی گف تخمدان ایشون پلی کیستیک هس بعداز اون من رفتم واسه سونوگرافی وعکس ولی دکتر زنان گف نه تنها پلی کیستیک نیس بلکه فولیکول آزاد هم داری آیا امکان دارد درصورت پرمویی تخمدان پلی کیستیک باشد؟یاهرکسی مبتلا به پرمویی باشد تخمدانش پلی کیستیک است؟آیا دکتراول اشتباه کرده؟

پاسخ : پرموئی که من ببینم با انکه شما میگوئید فرق دارد باید معاینه شوید ویا به دکتر زنان مراجعه نمائید .  [ 1391-05-14 01:10:04 ]


 تعیین وقت اینترنتی
  نام و نام خانوادگی :
  سن :
 تاریخ تولد : / /
 جنسيت :مرد
زن
 تلفن ثابت :
 تلفن همراه :
 نحوه آشنایی با دکتر :سایت برترین ها
پیک برتر
ایمیل های تبلیغاتی
جستجوی گوگل
ساير موارد
 نوع خدمات درخواستي :
 شهر محل سكونت :
 ایمیل :
 توضیحات :

 




 
بازديد اين صفحه :  23330
بازديد امروز :  225
کل بازديد سایت :  4653053
بازديدکنندگان آنلاین :  9
زمان بارگزاری : 0/1884 ثانیه